sadaya Kategori

Vsmile Titanium Kosong


Titanium kosong

Boh Kelas 2 sareng Kelas 5

Ukuran tina 10mm dugi ka 25mm

98mm sareng 95mm Sistem duanana OK.



TAROS KAMI

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan