sadaya Kategori

Vsmile CADCAM PMMA Kosong


Vsmile PMMA , PINK PMMA, CLEAR PMMA, ACETAL PMMA,

PELAJAR PMMA


spésifikasi:

Vsmile PMMA tina polymethylacrylate pra-warna, Cocog sareng pabrikan makuta sareng sasak, anu janten prostésis gigi samentawis atanapi jangka panjang.


Kauntungannana:

Low water absorption,

Kapadetan tinggi, Henteu aya pigmén anu tiasa disimpen;

Warna Akurat sareng Stabil, Tembus Cocog.

Éta aman dianggo pikeun rongga lisan, henteu-karacunan.


Warna sareng ukuranana:

98 / 95mm PMMA Warna A1 / A2 / A3 / A4 / B1 / B2 / Hapus / Pink

Ukuran 10,12,14,16,18,20,22,25mm

98mm Multilayer PMMA Warna A1 / A2 / A3 / A4 / B1 / B2

Ukuran 14mm, 16mm, 20mm, 25mm, 30mm

98mm Fleksibel PMMA Warna A1 / A2 / A3 / A4 / B1

Ukuran 10,12,14,16,18,20mm

98mm Lapisan Ganda PMMA Warna A1 / A2 / A3 / A4 / B1 / B2 + Pink

Ukuran 25mm, 30mm, 40mm


Kasus :



Perkenalan Pabrik:


Poto produk:




TAROS KAMI

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan