sadaya Kategori

Vsmile HappyZir 3D Plus Multilayer Zirconia


3D Plus Multilayer Zirconia Block



3D Plus Multilayer Zirconia Block Features:

6 lapisan Multilayer Warna

From 43% to 49% Gradient for Transparency

Strength shows gradient from 600Mpa to 900Mpa

Cocog pikeun jembatan anterior, makuta sareng 2-3 unit


3D Plus Multilayer Zirconia Block Indications:

makuta

Inlay

Onlay

Terong


Anterior3D Plus Multilayer Zirconia Block Physical Characteristics:

Kapadetan sinter 6.07 + _0.01g / m

Héséna 1250HV

Sinter suhu 1500 derajat


Hal-hal anu peryogi perhatian: Pitunjuk anu dituduhkeun ku panah nyaéta sisindiran.

Dipaké pikeun sasak: Saran dina 3 unit brige


Hiji kurva sinter unit:

Three units brigesintering curve:


TAROS KAMI

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan