sadaya Kategori

Vsmile Grinder Sareng Polisher


Vsmile Grinder sareng Polisher pikeun CADCMesin AM pikeun Zirconia Keramik Emax


Kami ngagaduhan warna héjo sareng Biru.

RPM anu kami nyarankeun pikeun anu ageung nyaéta 8000-10000.


Aplikasi batu intan

Inten Batu kanggo pre-polishing, puasa moothing zirconia, silikat keramik sareng porselin.

Gancang sareng éfisién, ngahasilkeun henteu panas. Pisan seukeut sareng fleksibel, henteu aya retakan atanapi karusakan dina permukaan

Pamakéan: teu aya cai anu ngagolak, zirconia grinding rupa gancang, keramik, zirconium, emax


Intan batu EMPF: 7000-15000

Intan batu Max: 20000

Pakét batu intan: 1pc hiji kotak



Pabrik Vsmile




TAROS KAMI

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan