sadaya Kategori

Vsmile CADCAM Milling Burs


Vsmile CADCAM Milling Burs pikeun Zirconia / EMAX / PMMA / Metal

Kami gaduh seueur produksi pikeun ngagiling burs pikeun nuturkeun mesin CADCDM.

Duanana DLC sareng Intan Palapis


Amann Grribach

Imes-Icore

Roland

VHF

Wieland Mini

Zirconzahn

Sirona

Yenadent


Mesin panggilingan mesin CADCAM anu sanés tiasa diluyukeun.



Zirconia Burs:

Palapis DLC: Palapis normal tiasa ngagiling 100-150 unit makuta.

DC coationg: Jérman Inten Palapis tiasa ngagiling 400-500 unit makuta.


Kasus Panggilingan Vsmile Burs



Pabrik Vsmile




TAROS KAMI

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan