sadaya Kategori

Vsmile HappyZir 3D Plus Pro Multilayer Zirconia


3D Plus Pro Multilayer Zirconia Block




3D Plus Pro Multilayer Zirconia Block Features:

6 lapisan Multilayer Warna

Tina 43% dugi ka 57% Gradién pikeun Transparansi

Kakuatan nunjukkeun gradién ti 600Mpa dugi 1050Mpa

Suitable for anterior,crown and Long bridge


3D Plus Pro Multilayer Zirconia Block Indications:

makuta

Inlay

Onlay

Terong

anterior

Full Arch


3D Plus Pro Multilayer Zirconia Block Physical Characteristics:

Kapadetan sinter 6.07 + _0.01g / m

Héséna 1250HV

Sinter suhu 1500 derajat

Hal-hal anu peryogi perhatian: Pitunjuk anu dituduhkeun ku panah nyaéta sisindiran.

Dipaké pikeun sasak: Full arch


Hiji kurva sinter unit:



Tilu unit kurva brigesintering:


TAROS KAMI

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan