Të gjitha kategoritë

Material i përkohshëm dhe metalik

Vsmile HappyZir Zirconia mund t'ju plotësojë juve dhe klientëve të gjitha llojet e nevojave

VsmileHappyZir Shikoni Bosh

VsmileHappyZir Shikoni Bosh

Lidhje Vsmile Nicr

Lidhje Vsmile Nicr

PMMA fleksibël Vsmile

PMMA fleksibël Vsmile

Bosh i dyllit Vsmile CADCAM

Bosh i dyllit Vsmile CADCAM

Bosh i Vsmile CADCAM PMMA

Bosh i Vsmile CADCAM PMMA

Bosh Titaniumi Vsmile

Bosh Titaniumi Vsmile
NA KONTAKTONI

+ 86 15084896166/+98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan