Të gjitha kategoritë

Vsmile HappyZir UT Preshaded Blocks Zirconia

Përshkrim


1

karakteristika

700MPA

49% Translucensy

Efikasiteti - gradienti i integruar i ngjyrave.

Përzgjedhja e ngjyrave –7 ngjyra përfshirë. gradient


Indikacionet

Restaurime me një dhëmbë (anterior dhe posterior)

Ura me 3 njësi (të përparme dhe të pasme)

Kurba e sinterimit

4

rastet

Rasti UT3

APer ne

Vsmile është një prodhues i konsumit të dhëmbëve me bazë në Kinë, i cili u jep zgjidhje laboratorëve dentarë.
We have a professional sales & marketing team that provides our customers with effective service including inquiry handling, sample preparation, order processing, shipment and documentation. Meeting and exceeding our Customers’ Expectations isour goal.
Contact us today to find out how we can help you save money every month and keep your lab running at peak efficiency.With Vsmile’s professional assistance, you can expect outstanding results.

Ekspozitë

Paketimi dhe Transporti

Transporti i Paketimit


NA KONTAKTONI

+ 86 15084896166/+98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan