Të gjitha kategoritë

Blloku Zirkonia me shumë shtresa Vsmile HappyZir UT

Përshkrim


1

Ultra translucent multilayer zirconia UTML


 • 700MPA
 • 49% Translucensy
 • Efficiency – integrated color gradient.
 • Color selection – 7 colors incl. gradient.
 • Indikacionet
 • Restaurime me një dhëmbë (anterior dhe posterior)
 • Ura me 3 njësi (të përparme dhe të pasme)

Indikacionet

 • Restaurime me një dhëmbë (anterior dhe posterior)

 • Ura me 3 njësi (të përparme dhe të pasme)


Colors

 • A1, A2, A3, A3.5, A4
 • B1, B2, B3, B4

 • C1, C2, C3, C4

 • D2, D3, D4

Kurba e sinterimit

4

rastet

56

APer ne

Vsmile është një prodhues i konsumit të dhëmbëve me bazë në Kinë, i cili u jep zgjidhje laboratorëve dentarë.
Ne kemi një ekip profesional të shitjeve dhe marketingut që u ofron klientëve tanë një shërbim efektiv duke përfshirë trajtimin e hetimit, përgatitjen e mostrës, përpunimin e porosisë, dërgesën dhe dokumentacionin. Përmbushja dhe tejkalimi i Pritjeve të Klientëve tanë është qëllimi juaj.
Na kontaktoni sot për të zbuluar se si mund t'ju ndihmojmë të kurseni para çdo muaj dhe të mbani laboratorin tuaj duke ecur në kulmin e efikasitetit. Me ndihmën profesionale të Vsmile, ju mund të prisni rezultate të jashtëzakonshme.

Ekspozitë

Paketimi dhe Transporti

Transporti i Paketimit


NA KONTAKTONI

+ 86 15084896166/+98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan