Të gjitha kategoritë

New Arrivel - 3D Prism Zirconia Block Compatible With Zirkonzahn Milling System


lundrimimazh


3D Prism Zirconia Block Compatible With Zirkonzahn Milling System 

Ejani variacionin e vërtetë në 3 dimensionin e tejdukshmërisë, forcës dhe ngjyrës nga qafa e mitrës tek prerja;

Funksionale dhe estetike të pajtueshme, të gjitha në një bllok;

Së pari siguria, e përputhshme estetike;

Material realist dhe natyral i cili realizohet me ndryshim të vërtetë nga 3Y në 4Y në 5Y nga zona e dentinës në zonën e prerjes;

Në zonën e prerjes, ai ka kristal prej 5Y-TZP i cili tejdukshmëri është i lartë, estetik është i dëshirueshëm dhe konsumim i ulët i dhëmbëve të nofullës;


95mm Zirkon zahn System 3d Zirconia blocks

imazhimazh


Colors:

Vita 16 Shades +ivoclar Bleach Shades

Parametrat teknike:


Komponenti dhe karakteri kimik

Y2O3 Al2O3 Fe2O3 Mn2O3 Plakje e përshpejtuar Tretshmëria kimike
4.5-10wt% 0.05wt% .0.15wt% .0.01wt% Faza monoklinike < 15% Μ100μg.cm-3


Pronë mekanike

 Dendësi              Fortësia e frakturës Fortësia (Hv10)
6.05g.cm-3 5MpaM0.5 1250


Indikacionet për përdorim:

Rimeso, Inlay, Përballja, Kurora e plotë e përparme, Kurora e plotë e pasme, Mbjellja e kurorës së plotë, Ura (3 Njësi) , Ura (> 4 Njësi) , Përballimi (3 Njësi) ing Veshja (> 4 Njësi).


NA KONTAKTONI

+ 86 15084896166/+98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan