Të gjitha kategoritë

Zirkonia e Parashikuar dhe Shumë Shtresore

Vsmile HappyZir Zirconia mund t'ju plotësojë juve dhe klientëve të gjitha llojet e nevojave

Vsmile HappyZir 3D Plus Pro Zirkonia me shumë shtresa

Vsmile HappyZir 3D Plus Pro Zirkonia me shumë shtresa

Blloku shumëkatëshe Zirkonia Vsmile HappyZir ST

Blloku shumëkatëshe Zirkonia Vsmile HappyZir ST

Vsmile HappyZir ST Blloku i Zirkonës së Para-Shadosur

Vsmile HappyZir ST Blloku i Zirkonës së Para-Shadosur

Blloku Zirkonia me shumë shtresa Vsmile HappyZir UT

Blloku Zirkonia me shumë shtresa Vsmile HappyZir UT

Vsmile HappyZir SHT Zirkonia me shumë shtresa

Vsmile HappyZir SHT Zirkonia me shumë shtresa

Vsmile HappyZir 3D Plus Zirconia me shumë shtresa

Vsmile HappyZir 3D Plus Zirconia me shumë shtresa
NA KONTAKTONI

+ 86 15084896166/+98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan