Të gjitha kategoritë

Vsmile Milling Burs Iems-icores ® Coritec 350i 450i (bëj) 650i i pajtueshëm


lundrim

I pajtueshëm me imazhet e imazheve për mulliri Zirconia / PMMA / Dylli
Shank Dia. (Mm)
6.0 6.0 6.0 6.0
Koka Dia. (Mm) 2.5 1.0 0.6 0.3
Gjatësia e tepërt(Mm) 50 50 50 50
shtresë Diamant / Diamant i pëlqyer / i veshur / Ylber
I pajtueshëm me imazhet për mulliri Emax / Qeramikë qelqi / Lithium Disilicate
Shank Dia. (Mm)
6.0 6.0 6.0
Koka Dia. (Mm) 2.5 1.0 0.6
Gjatësia e tepërt(Mm) 41 41 41
I pajtueshëm me imazhet e imazheve për mulliri metalike
Shank Dia. (Mm)
6.0 6.0 6.0
Koka Dia. (Mm) 3.0 / 2.0 / 1.5 / 1.0 2.0 / 1.5 / 1.0 2.5 / 1.5
Gjatësia e tepërt(Mm) 50 50 50
Head Shape Fundi i Topit Fundi i sheshtë Drill Mill

Specs:

1.System machine: imes icores ® Coritec 350i 450i(do) 650i.

2. Veshja: DC / DLC / NC / RC.

 

Karakteristikat:

1. Vegla mlling e veshjes DLC mund të bluaj 120 deri në 150 njësi dhëmbësh;

2. Vegla bluarëse e veshjes DC mund të bluaj 300-500 njësi dhëmbësh;

3. Të gjithë breshëritë tona bëhen nga materiali optimal i karabit tungstenit dhe çelik inox;

4.100% në përputhje me  imes icores ® Coritec one, 150i, 250i, 350i, 450i Sistemet CADCAM.


NA KONTAKTONI

+ 86 15084896166/+98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan