Të gjitha kategoritë

Vsmile Milling Burs Arum 100 150 Comp E pajtueshme


lundrim

Compatible With Arum For Zirconia / PMMA / Wax Milling
Shank Dia. (Mm)
4.0 4.0 4.0 6.0
6.0 6.0
Koka Dia. (Mm) 2.0 1.0 0.5 2.0 1.0 0.5
Gjatësia e tepërt(Mm) 50 50 45 55 54 50
shtresë Diamant / Diamant i pëlqyer / i veshur / Ylber
I pajtueshëm me imazhet për mulliri Emax / Qeramikë qelqi / Lithium Disilicate
Shank Dia. (Mm)
4.0 4.0 4.0 4.0

Koka Dia. (Mm) 2.5 1.5 1.0 0.6

Gjatësia e tepërt(Mm) 44 44 44 41

I pajtueshëm me imazhet e imazheve për mulliri metalike
Shank Dia. (Mm)
6.0 6.0 4.0
Koka Dia. (Mm) 3.0 / 2.0 / 1.5 / 1.0 2.0 / 1.5 2.0 / 1.5 / 1.0
Gjatësia e tepërt(Mm) 50 50 50
Head Shape Fundi i Topit Fundi i sheshtë Mulliri i shpimit

Specs:

1.System machine:Arum.

2. Veshja: DC / DLC / NC / RC.

 

Karakteristikat:

1. Vegla mlling e veshjes DLC mund të bluaj 120 deri në 150 njësi dhëmbësh;

2. Vegla bluarëse e veshjes DC mund të bluaj 300-500 njësi dhëmbësh;

3. Të gjithë breshëritë tona bëhen nga materiali optimal i karabit tungstenit dhe çelik inox;

4.100% compatible with Arum CADCAM systems.


NA KONTAKTONI

+ 86 15084896166/+98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan