Të gjitha kategoritë

Bursa mulliri Vsmile CADCAM


Bursa mulliri Vsmile CADCAM për Zirkonia / EMAX / PMMA / Metal

Ne kemi prodhime të mëdha për mulliri për ndjekjen e makinës CADCDM.

Të dy DLC dhe Diamond Veshje


Amann Grribach

Imes-Icore

Roland

VHF

Wieland Mini

Zirconzahn

Sirona

Jenadente

Arum

Origjinë

车针

Breshëri të tjerë mulliri të makinës CADCAM mund të personalizohen.Zirkonia Burs:

Veshje DLC: Veshje normale mund të bluaj 100-150 njësi kurorash.

Veshje DC: Veshje diamanti në Gjermani mund të bluaj 400-500 njësi kurora.


Rasti i Bursave të VsmileFabrika e Vsmile
NA KONTAKTONI

+ 86 15084896166/+98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan