Kabeh Kategori

Panyedhiya Solusi Bahan CADCAM

Tim kita bisa nyedhiyakake layanan Desain, Mesin Penggilingan, alat millig, solusi Colouring, PMMA lan WAX lan PEEK, Grinder lan polisher.

BABAGAN AWAKE DHEWE

Click here, you'll know more about Vsmile.

Informasi liyane

Photos

Click here, you'll know how dental zirconia blocks are made!

Informasi liyane

Area sales

Produk didol liwat 90 coutry. Kita duwe layanan global.

Informasi liyane

Produk Simpenan Quantity Gedhe Reguler

Ukuran saka 10mm nganti 25mm kabeh kasedhiya kanggo kabeh Sistem

VsmileHappyZir 3D Plus Pro Multilayer Zirconia

Blok Vsmile HappyZir STML Multilayer Zirconia

Blokir Vsmile HappyZir UTML Multilayer Zirconia

Vsmile Peek Blank kanggo Parsial Denture lan Bar

Vsmile Auto 3D Scanner

Aksesoris Unsur Pemanasan Kasenengan Vsmile

KONTAK US

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan