Kabeh Kategori

Sugeng Rawuh ing Pabrik Vsmile

Wektu: 2020-05-08 Komentar:38

Sugeng rawuh to Vsmile  Ftumindak!

Would you like to know how to make zirconia blocks? Let's visit the factory of Vsmile!

Now, we will unveil the veil formed by the zirconia block, Quickly take out a book to take notes!Don't miss this opportunity!

Kaping pisanan, proses pamblokiran zirconia dipérang dadi enem langkah utama.


Mangkene langkah-langkah:

1. Wêdakakêna

2. Pencet lan Moulding

3. CIP (Clod Isostatic Closed)

4. Pra-sinter

5. Masing

6. packing


Teknisi pabrik kita kerja keras!

Make perfect products to give our customers a better experience.Because meeting and exceeding our Customers' Expectations is our goal!

Second, Let's learn more about Vsmile's factory through the video!


Sugeng milih blok zirconium, macem-macem jinis cocog karo panjaluk sampeyan! Kulawarga VsmileHappyzir kalebu:



A:  White Zirconia blocks Plus Coloring liquid

1. VsmileHappyzir HT White 1350MPA kanthi translucensy 37%, yaiku kanggo ngrampungake, jembatan lengkap.  

2. VsmileHappyzir ST White 1200MPA kanthi translucensy 41%, yaiku kanggo ngrampungake, mahkota Monolitik, jembatan lengkap.

3. VsmileHappyzir UT Putih 700MPA kanthi translucensy 49%, yaiku kanggo nggawe Anterior, mahkota Monolitik, jembatan Max 3 unit.      

B: Blok Zirconia sing dibayangke kanthi warna Vita 16

1. VsmileHappyzir ST Preshaded 1200MPA kanthi translucensy 41%, yaiku kanggo ngrampungake, mahkota Monolitik, jembatan lengkap. Kabeh Vita 16 warna.      

2. VsmileHappyzir UT Preshaded 700MPA with 49% translucensy, it is for make Anterior, Monolithic crown, Max 3 units bridge.  All Vita 16 colors.      

C: Blok Zirconia Multilayer Preshaded kanthi warna Vita 16 lan warna Bleach

1. VsmileHappyzir STML Multilayer 1200MPA kanthi translucensy 41%, yaiku kanggo ngrampungake, mahkota Monolitik, jembatan lengkap. Kabeh Vita 16 warna.      

2. VsmileHappyzir UTML Multilayer 700MPA with 49% translucensy, it is for make Anterior, Monolithic crown, Max 3 units bridge.  All Vita 16 colors.      

3. VsmileHappyzir SHTML Multilayer 1100MPA kanthi translucensy 45%, kanggo ngatasi, makutha Monolitik, jembatan Max 3 unit. Kabeh warna Vita 16 + Bleach OM1, OM2, OM3.  

4. VsmileHappyzir 3D Plus ML Multilayer  600 to 900MPA with 43% to 49% translucensy, it is for make Anterior, Monolithic crown, Max 3 units bridge.  All Vita 16 colors + Bleach OM1,OM2, OM3..  

5. VsmileHappyzir 3D Plus Pro ML Multilayer  600 to 1050MPA with 43% to 57% translucensy, it is for make Anterior, Monolithic crown, long bridge.  All Vita 16 colors + Bleach OM1,OM2, OM3..       




 

KONTAK US

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan