Kabeh Kategori

Promosi Vsmile kanggo panggilingan bur

Wektu: 2020-11-20 Komentar:16

Promosi Terakhir kanggo panggilingan bur ing taun 2020 !!! Vsmile PMMA Burs / Pelangi pelapis Zirconia Milling Bur. 318 $ / 30 pcs Gratis pengiriman liwat DHL, 7-15 dina teka price Rega sing durung pernah ana !!! Jaminan Kualitas!!! Roland / AmannGirrbach / VHF / Imes-icore / Wieland lsp. ️️20 Nov - 30 Nov Mung ana 10 dina, miss ora bakal duwe tawaran diskon iki maneh. Hubungi kula kanthi cepet, jumlah winates, luwih dhisik entuk! Ayo takon, 

CJLQ1VEFW10843273_v3_ 副本

KONTAK US

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan