Kabeh Kategori

Blok Zirconia Dental Vsmile Bakal Ketemu Sampeyan Ing San Francisco ing FDI

Wektu: 2019-08-22 Komentar:22

Blok zirkonia gigi vsmile bakal ketemu sampeyan ing San Francisco ing FDI

Vsmile bisa menehi blok zirconia, PMMA, lilin, Bahan Ndeleng, pabrik panggilingan kanggo sistem CADCAM



KONTAK US

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan