Kabeh Kategori

Blok Zsmonia Dental Vsmile Bakal Ketemu Sampeyan Ing CADEX Ing Almaty ing Kazakhstan

Wektu: 2019-10-15 Komentar:23

Blok zirkonia gigi Vsmile bakal ketemu sampeyan ing CADEX ing Almaty ing Kazakhstan

Booth kita no. yaiku G8

Sugeng rawuh !!



KONTAK US

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan