Kabeh Kategori

Tips Instalasi Vsimle Milling Bur

Wektu: 2020-12-30 Komentar:56

Tujuan: Aja nganti kerusakan bur panggilingan nalika dipasang

Memuat burs menyang mesin yaiku yen sampeyan bisa ngrusak. Ing kiriman iki, kita bakal nemokake sawetara perkara sing bisa sampeyan lakoni supaya ora bisa ngrusak kerusakan panggilingan kanthi ora sengaja.

Akeh tech lab sing ora ngerti yen pucuke bur iku alus,Karbida tungsten sing digawe saka burs minangka bahan sing angel banget. Nanging, wujude bahan ing pinggir nggawe kerusakan. Dampak sing bener bisa nyebabake cacat cilik ing ujung panggilingan bur. Cacat iki bakal nyuda umur bur sampeyan kanthi dramatis. 

Mtips instal illing bur:

Tips iki ditrapake kanggo Roland, VHF, Imes-icore, ZirkonZahn, Dentium, Arum, Sirona, Aamnn Girrllbach Milling Machine.

1. Tansah ngati-ati ing pucuk bur

Apike sampeyan kudu ngelingi endi pucuk bur ing saben wektu. Pancen gampang dicet ing macem-macem permukaan yen sampeyan ora ngerti. Kabeh sing dibutuhake yaiku pencet ing sudhut sing tepat kanggo chip bur.

1

2. Muat balung iker-iker rasukan luwih dhisik

Nalika masang iker-iker rasukan logam ing bur, coba priksa manawa sampeyan masang bur bur (sisih mesin) luwih dhisik. Kanthi cara iki supaya ora nyeret pinggiran bur ing krah logam.

2

3. Nyuda bur alon-alon menyang sing duwe

Sawise bur wis siyap dilebokake ing wadhah mesin, priksa manawa sampeyan dipasang ing wadhah sadurunge meksa mudhun. Yen ora ana ing tengah, kena ing sisih utawa jubin sing duwe lan ngrusak pucuke. Sawise dilebokake, priksa maneh manawa wis lungguh terus.

3

kesimpulan

Yen sampeyan ngetutake tips sederhana iki nalika ngemot mesin panggilingan anyar, sampeyan bisa nyuda kemungkinan kerusakan ing bur. iki ditambahake asuransi tumrap bur bur awal. 

Muga-muga sampeyan bisa nemu pengalaman sing apik banget karo pabrik panggilingan Vsmile.

IMG_1475_ 副本

KONTAK US

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan