Kabeh Kategori

Pasar Bahan Gigi Zirconia Luwih Ditambahi

Wektu: 2018-07-11 Komentar:29

Pasar bahan gigi zirconia luwih ditambahi

Keramik Zirconia duwe kaluwihan kinerja tinimbang bahan untu liyane.

Bahan-bahan kanggo restorasi gigi utamane kalebu: resin, paduan umum (kromium nikel, lsp), paduan logam mulia (platinum emas, lsp) lan keramik (zirconia lan alumina, lsp).

Saka limang dimensi "Estetika, Kinerja biologis, stabilitas, sifat mekanik lan biaya", bahan keramik zirconia duwe akeh kaluwihan tinimbang bahan liyane.

Bahan zirconia akeh digunakake kanggo mulihake gigi. Saiki, cara utama restorasi gigi bisa dipérang dadi telung kategori ing ngisor iki miturut tingkat kerusakan untu:
(1) Ndandani inlay, cocog kanggo karusakan untu, diisi inlay kanggo nglindhungi lan ndandani untu. Bahan ndandani inlay sing umume digunakake umume resin, logam lan keramik;
(2) Ndandani makutha, cocog kanggo cacat untu, utawa lesi, nanging oyot isih ana ing kahanan kasebut. Bahan mahkota sing umum digunakake yaiku campuran, porselen, lan kabeh keramik;
(3) Restorasi gigi, cocok kanggo untu sing ilang, utawa untu sing diekstrak.


Perbandingan kinerja macem-macem bahan untu


Material

Estetika

Kinerja biologis

stabilitas

Kinerja mekanik

biaya

Paduan umum

Apil

Apil

luwih

luwih

Paling murah

Paduan logam mulia

Apil

Best

luwih

luwih

Luwih dhuwur

resin

luwih

luwih

Apil

Apil

Ngisor

Keramik liyane

luwih

luwih

luwih

Apil

Luwih dhuwur

Zirconia

Best

luwih

Best

luwih

Luwih dhuwur

 

Sawetara paramèter pemblokiran zirkonia gigi Vsmile

 HappyZir kanggo Kontur Lengkap

Property

unit

HappyZir + Regane

Syarat ISO

Kapadhetan Akeh

g / cm3

6.085 ~ 6.095

6.00 (ISO 13356)

ZrO2 + HfO2 + Y2O3

%

> 99.5

> 99

ZrO2

%

91.6

N / A

Y2O3           

%

5.9-6

4.5 - 6

HfO2

%

3

5

Al2O3

%

<0.15

<0.5

Oksida liyane

%

<0.2

<0.5

Jarak Intercept Linear

μm

0.25 ± 0.05

0.4 (ISO 13356)

Kekuwatan Flexure Bisia

MPa

1000 ± 100

≥ 500

CTE


10 x 10-6 (25 ~ 900ºC)

N / A

Kekerasan Sinter Akhir

HV10

1200 ~ 1300

N / A

Atose wis Sinter

HV10

60 ~ 70

N / A

Tembus

1-CR% (1.0mm)

41 ~ 45

N / A


KONTAK US

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan