Kabeh Kategori

Pengumuman Khusus, Taun Baru Imlek 2019

Wektu: 2019-01-23 Komentar:31

Para Pelanggan sing Dihargai,

Our New Year's Day is February 5th. Final shipment of goods from the Vsmile factory will on or about January 30th unless special arrangements are made and likely will not resume until after the 3rd week of February.

Minangka pertimbangan perayaan tahunan ing China, Vsmile bakal ngupayakake ngurmati tanggal kapal sing dijaluk yen perusahaan pelayaran kasedhiya.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa kahanan khusus, hubungi Vsmile.

Sincerely,


Tim Vsmile

KONTAK US

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan