Kabeh Kategori

Produk Anyar --- Perkenalan Blok 3D Plus Multilayer Zirconia

Wektu: 2020-03-26 Komentar:25

Pengenalan Blok 3D Plus Multilayer Zirconia


1. 6 lapisan Warna Multilayer

2. Saka 43% nganti gradien 49% kanggo tembus

3. Kekuwatan nuduhake gradien saka 600Mpa nganti 900Mpa

4. Cocog kanggo jembatan anterior, makutha lan 2-3 unit

Tips: amarga virus corona edan banget ing saindenging jagad saiki, kanca sing dak tresnani, coba metu paling ora, luwih becik nginep ing omah, njupuk topeng lan ngumbah tangan kanthi paling ora 20 detik. Good luck kanggo kabeh kanca-kanca.






KONTAK US

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan