Kabeh Kategori

Cara Pilih Scanner Lab

Wektu: 2021-01-19 Komentar:29

Penting, luwih dhisik ngerti manawa sawetara scanner wis integral karo piranti lunak CAD lan sawetara ora. Umume sampeyan duwe pilihan saka papat sistem CAD gigi lengkap: Wings Dental, 3Shape, inLab lan Exocad. 

Exocad uga ana minangka versi label pribadi kanggo sistem kaya Zirkon Zahn, Amann Girrbach lan Nobel Biocare. Siji-sijine piranti lunak CAD sing biasane didol kanthi kapisah saka scanner lab yaiku Exocad ing versi merek. Kanggo kabeh solusi CAD liyane, CAD wis integrasi banget karo solusi hardware scanner.


SCANNER LAB BEDA-BEDA ING GAMBAR IKI:

Sumber cahya, Akurasi, Kacepetan, Kapasitas, Mbangun kualitas, jinis file Scan, fungsi Piranti Lunak, biaya lisensi tahunan, Biaya sakabehe.


SUMBER CAHAYA: Umume scanner generasi saiki ing pasar nggunakake apa sing diarani "lampu terstruktur" - lampu sing diproyeksake menyang obyek pindai lan dijupuk kamera ing-board. Sawetara isih nggunakake lampu laser. Sanajan wis pirang-pirang debat suwene taun babagan teknologi sing “luwih apik”, pasar wis pindhah menyang sistem lampu terstruktur amarga ngidini pemindaian bisa kedadeyan ing papan sing beda karo sing ditutup, nggawe panggunaan luwih praktis - kabeh tanpa kompromi kualitas scan. Sistem cahya terstruktur nggambarake lampu biru utawa putih. 


AKURASI: Scanner saiki bakal mindai level akurasi antara 4 lan 15 mikron. Umume scanner sing luwih akurat luwih larang amarga komponen sing dibutuhake kanggo nggayuh akurasi luwih larang. Kanggo syarat makutha lan kreteg saben dina, tingkat akurasi 10 mikron bisa ditampa. Tingkat akurasi sing luwih gedhe dikarepake nalika mindhai kasus implan utawa nindakake pemulihan lengkungan sing gegandhengan. Sawetara pabrikan fokus ing jumlah megapiksel kamera ing scanner minangka sumber akurasi, nanging iki mung sejatine bener. Luwih akeh megapiksel bakal ngasilake data sing luwih akeh sing dijupuk, nanging iki bisa uga ora nyebabake aku entuk informasi sing migunani, lan bakal terus nyuda proses pemindaian. Scanner nganggo kamera ing kisaran 1.5 nganti 2.0 megapiksel bakal ngasilake scan sing akurat banget ing kisaran 4-5 mikron.


SPEED:Pemindai kabeh isih cepet saiki. Kaya karo mobil, luwih akeh sampeyan mbayar scanner kanthi luwih cepet. Yen wis dikandhani, beda kacepetan saka mburi ngisor nganti mburi dhuwur mung sawetara detik, lan rating kacepetan umume ditampilake kanthi cara sing ora realistis. Sing biasane ditemtokake yaiku kacepetan nalika mindhai nggunakake strategi pemindaian "ringan" sing ngasilake data pindahan sing luwih kasar. Kasunyatan kasebut tetep yaiku nalika sampeyan mindai detail lan akurasi, proses kasebut mbutuhake wektu maneh apa wae scanner sing digunakake. Ing pungkasan scanner kacepetan minangka salah sawijining faktor paling penting sing kudu dipikirake.


Kapasitas:Mbangun KUALITAS, JAMINAN lan Dhukungan:Scanner bakal beda-beda ing apa sing bisa dipindai kanthi bener. Contone, mung sawetara scanner sing bisa gampang mindhai artikulator sing bisa diatur kanthi ukuran lengkap. Mung sawetara sing bakal mindai warna. Mung sawetara sing bisa menehi kesan tayangan kanthi luwih akurat. Mung sawetara sing duwe tambahan sing ngidini ngirim setelan artikulator spesifik menyang piranti lunak CAD. Nalika milih scanner, sampeyan wis ngevaluasi kanthi lengkap babagan kapasitas scanner ngluwihi proses standar.


Mbangun KUALITAS, JAMINAN lan Dhukungan:Kaya ing meh kabeh barang, kualitas scanner nggawe bisa duwe pengaruh kanggo 'daya tahan lan umur dawa. Scanner sing luwih apik dibangun kanthi komponen kanthi kualitas sing luwih apik sing bakal njamin kinerja sing luwih dipercaya saka wektu. Jaminan standar kanggo scanner biasane setaun, nanging rong taun lan luwih uga umume. Pungkasane, dhukungan penting banget kanggo pemindai minangka peralatan teknologi digital liyane, dadi priksa manawa panyedhiya scanner duwe pengalaman lan sumber daya supaya bisa cepet ngrampungake masalah sing sampeyan adhepi.

Jinis INTEGRASI Karo CAD:Ing pokok, piranti lunak scanner / scanner lan CAD minangka rong perkara sing beda, nanging akeh pabrikan sing ora dianggep kaya ngono. Kabeh scanner duwe piranti lunak sing nduweni kapasitas kanggo nggawe proyek, ngatur alur kerja pemindaian lan ngatur kinerja pemindai. Sanalika piranti lunak CAD biasane dibutuhake kanggo ngrancang. Piranti lunak sing ngatur pemindai lan piranti lunak kanggo CAD kanthi kapisah teknis lan independen, nanging ana rong pendekatan kanggo iki.Sawetara panyedhiya solusi nggawe loro jinis proses gumantung banget supaya sampeyan ora bisa nggunakake siji tanpa liyane. Dheweke uga biasane bakal nggawe bagean CAD saka ekosistem sing padha, kanthi efektif ditutup. Kasunyatane, dheweke adol scanner lan solusi CAD. 3Wujudake lan In-Lab minangka conto sistem kasebut.Pangecualian yaiku CAD exocad, sing pancen independen saka hardware lan software scanner. Exocad mung adol CAD. Exocad bisa digunakake karo macem-macem pabrikan scanner lan pabrikan kasebut makarya kanthi exocad supaya alur kerja umume divalidasi supaya eksokad lan scanner "X" bisa digunakake kanthi lancar. Pungkasane, CAD lan scanner bakal bisa digunakake kanthi 100% kanthi mandhiri. 

FUNGSI SOFTWARE:Ngelingi nuansa sing didhaptar ing ndhuwur bisa uga ana beda fungsi piranti lunak pemindai. Sawetara bakal ngidini sampeyan luwih ngontrol kinerja pemindai lan strategi pemindaian, kanthi efektif ngidini level kustomisasi pemindai luwih gedhe. Sawetara piranti lunak pemindai bakal menehi katrampilan sing luwih gedhe kanggo makarya ing alur kerja sing ora standar utawa malah nggawe dhewe; contone, nalika nglumpukake data babagan untu untu sing wis rampung kanggo tujuan nglumpukake rekaman pasien sing luwih lengkap.

JENIS FILE SCAN:Nalika pisanan entuk scanner data ngasilake data pindai ing format asli utawa proprietari sing diarani "cloud point". Sawise scanning rampung data "meshed" lan ing tahap iki data scan bisa dadi luwih utawa kurang bisa digunakake dening pangguna ing njaba alur kerja pemindai / CAD tartamtu. Sistem sing ditutup, kaya 3Shape, bakal mindhah data meshed ing format proprietariat. Pemindai apa wae sing digunakake karo CAD exocad bakal ngidini pangguna "bolong" data nggunakake format mbukak kaya stl, ply utawa obj. Langkah-langkah paling penting ing kene yaiku yen sampeyan milih sistem alur kerja tertutup, priksa manawa sistem isih ngidini sampeyan ngekspor data pindai ing format file "mbukak" kaya telung sing kasebut (.stl, .ply lan .obj. ) supaya data pindai bisa digunakake lan diakses dening mitra manufaktur. Sampeyan bisa uga dikenani biaya tambahan kanggo kemampuan iki.


BIAYA LISENSI TAHUN:Biaya lisensi tahunan kanggo piranti lunak pemindai lan pemindai gampang diindhari. Sampeyan mung kudu tuku scanner sing bisa digunakake karo CAD exocad. Kabeh pemasok scanner utami sing makarya karo exocad ora duwe biaya taunan kanggo pemindai utawa piranti lunak pemindai. Yen sampeyan tuku 3Shape, Dental Wings utawa In-Lab, amarga scanner lan CAD minangka siji paket, sampeyan bakal dikenani biaya taunan WAJIB kanggo bagean scanner lan bagean CAD. Kelemahane iki yaiku yen sampeyan mutusake ora mbayar biaya, scanner sampeyan bakal mandheg, ora mung piranti lunak CAD. Exocad duwe rong pilihan kanggo paket piranti lunak CAD lan salah sijine kalebu biaya lisensi taunan ora opsional.

Biaya:Harga pemindai stabil banget ing evolusi kasebut. Nyoba ngilangi rega scanner mung mesthi tantangan karo 3Shape, In-Lab amarga sisteme didol minangka solusi "scanner lan CAD", lan arang banget bisa adol CAD. Paling kita ora nate ndeleng pabrikan kasebut mung adol scanner. Yen sampeyan mung mikirake scanner (karo piranti lunak scanner), sampeyan bisa mbayar antara $ 7,000 lan $ 18,000. Kajaba sampeyan mung butuh scanner kanggo nambah kapasitas scan, sampeyan uga kudu piranti lunak CAD. Sawise maneh, ngregani CAD bisa dadi angel, gumantung karo solusi sing sampeyan pilih. Ing kasus apa wae, sampeyan total investasi biaya kanggo pemindai lan solusi CAD udakara $ 14,000 nganti $ 35,000.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana sawetara variabel sing kudu dipikirake nalika milih scanner lab. Iki tegese nemtokake scanner "paling apik" ing intine mokal amarga pilihan apa wae yaiku trade-off. Priksa manawa milih solusi sing paling cocog karo kabutuhan umume. Kanthi cara iki sampeyan bakal entuk scanner sing "paling apik" kanggo sampeyan, kaya sing sampeyan jelasake.

DSC_16714_ 副本

KONTAK US

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan