Kabeh Kategori

Sugeng Dina Wanita!

Wektu: 2021-03-08 Komentar:2

Dina iki minangka Dina Wanita tanggal 8 Maret, festival kanggo para wanita saka saindenging jagad kanggo ngupayakake perdamaian, kesetaraan lan pembangunan.

Esuk iki Vsmile menehi hadiah cilik sing apik kanggo kabeh karyawan wanita perusahaan kasebut.

Bocah-bocah wadon Vsmile ngrasakake keprihatinan lan perhatian para pimpinan kanggo kanca-kanca wadon.

Ningkatake perasaan lan komunikasi ing antarane kolega.

Dheweke ngrasakake kabungahan lan kabegjan sing ditindakake dening festival kasebut.

Ngomong-ngomong, Prakiraan Produk Anyar!

Produk anyar Vsmile bakal diluncurake,

Keamanan Pertama, kompatibel Estetika

3Y nganti 4Y nganti 5Y saka zona dentin menyang zona incisal

Vita 16 shade lan ivoclar 4 shade bleach.

Nine Layer Gradien Alami

Kabeh ing siji panggunaan

Tetep dielingi! ......

QQ Gambar 20210318093308

KONTAK US

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan