Kabeh Kategori

Lawan COVID 2019, Kita Tumindak!

Wektu: 2020-03-26 Komentar:34

Ngewangi para pelanggan nglawan COVID 2019, kita tumindak!


Kita ngirim topeng menyang pelanggan sing kurang topeng. Ngewangi pelanggan nglawan COVID 2019, kita lagi tumindak!




Dina iki kita ngemas akeh masker kanggo menyang luar negeri, amarga pelanggan biasa butuh pitulung. Kita kudu menehi tangan amarga dheweke uga nulungi kita ing jaman angel ing China. Kita ora mung hubungan dagang, nanging luwih kekancan. Amarga virus corona terus nyebar, saya akeh negara lan masarakat sing kena infeksi.

Kepiye supaya sampeyan tetep aman saka virus corona anyar? Ing kene ana sawetara tips kanggo sampeyan:

1. Coba paling akeh nginep ing omah, ora preduli yen dadi peraturan pamrentah, iki cara sing paling efektif.

2. Yen sampeyan kudu metu, monggo kudu nganggo topeng rai lan aja ndemek apa-apa ing ngarep umum lan aja mripat nganggo tangan. Nalika sampeyan bali ing omah, cuci tangan paling ora 20 detik lan jupuk lan sepatu disinfeksi nganggo alkohol 75%.

3. Nalika nemokake wong sing kena pengaruh, pamrentah bakal nemokake kabeh wong sing wis ditemoni lan dihubungi sadurunge, nuntut supaya dheweke tetep ing omah, sawise 14 dina, yen ora ana gejala sing ana gandhengane karo virus, tegese aman.

4. Yen kena pengaruh lan ora serius, dheweke bisa nggunakake obat utawa obat tradisional Tionghoa saka rumah sakit, tetep ing ruangan sing beda kanggo pulih. Yen ora serius, akeh sing bisa pulih sajrone wektu iki.

5. Jaga swasana ati sing apik lan olahraga luwih akeh supaya sehat lan aja asring metu.


Mangkene, perusahaan kita duwe stok topeng, yen sampeyan butuh, hubungi kami, kita gelem nulungi sampeyan. Salam apik kanggo sampeyan!

At last, If you need to order our company's products, such as dental zirconia blocks, milling burs, PMMA PEEK and WAX. You can take advantage of this time to order. Because when the epidemic is over, there may be a backlog of goods, it is recommended that you stock up in advance. Keep enough stock once everything goes well. Start work without waiting for materials.

Sampeyan bisa ngubungi kita lan mesthi disambut. Saiki nginep ing omah, ngenteni kiriman.

Rasakake luwih akeh wektu karo kulawarga lan bocah-bocah. Kabeh bakal apik.

Good luck kanggo kabeh kanca-kanca.



(Produk anyar - 3D PLUS Multilayer Zirconia block)


ПVVVVV COVID 2019

Мы в действии

Мы о,,,,,,,, ,ы,, ы Б,

В таком трудном моменте, мы тоже будем дать свои руки, помогаем то что можем, душевно желаем Вам и вашей семьи, друзьям, сотрудникам здоровья, успешно провести трудный период!

П с оо

3 - - - Нахх со с с с

         Надочч

         Klik 75% luwih dhuwur tinimbang saiki.

2 Waca liyane - ЕЕ и в выыыы

            ЕЕНооо



 Yen sampeyan pengin nggawe komentar, klik luwih cepet, mangga klik ing kene lan klik ing kene.

    Kabeh cepet, kabeh bakal dilalekake;
Apa sing bakal lolos.

KONTAK US

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan