Kabeh Kategori

End Mill Selection Guide

Wektu: 2020-11-25 Komentar:53

Tips Cepet Kanggo PEMILIK MESIN GIGI DENTAL

MATCHING ALAT MILLING KANAN KANG MATERI Bener


Tansah Milih Piranti Paling Apik kanggo Asil Paling Apik

Sawise milih bahan kanggo m sampeyanpegawe lara, sawetara pitakon biasane muncul: Piranti apa sing kudu digunakake kanggo zirconia, lilin, PMMA, utawa bahan sing luwih angel kaya resin komposit lan silikat lithium? Pira unit sing bisa digiling sadurunge alat kasebut kudu diganti? Apa kabeh alat digawe padha lan bisa digunakake karo pabrikku saiki? ayo fokus khusus ing seri panggilingan Vsmile.


Burs Coating Carbide (Tanpa Coating / PMMA)
Bisa kanthi apik karo PMMA, lilin lan bahan empuk liyane.
Lumrahe, nalika mutusake alat panggilingan, cenderung condhong menyang pilihan sing luwih terjangkau, kayata burida karbida. Alat Carbide pancen bisa digunakake kanthi PMMA, lilin, lan bahan empuk liyane, sanajan isih umure dawa bur. Nanging, ngresiki alat karbida sampeyan kanthi rutin iku kudu njamin kinerja sing optimal. Amarga bahan lilin giling lan bahan PMMA bisa uga bisa dipasang ing suling nalika adhem, penting kanggo mbusak bahan sing isih ana ing pucuk bur sawise saben tugas. Mesthine, yen sampeyan nggarap materi kaya zirconia nggunakake alat karbida, kudu dingerteni manawa bakal nyepetake umur alat kasebut.

Diamond Coating Burs (DC)
Gawe prosthetik berkualitas tinggi kanthi garis wates sing luar biasa lan uga bisa dawa umur alat.
DIAMOND IKU KANAK-KANAK TEKNIK TERBAIK
Dadi, yen bur karbida ora dadi pilihan paling apik kanggo pabrik zirconia, apa jinis alat sing cocog kanggo proyek kasebut? Disaranake alat berlian. Nggunakake alat berlian ora mung bakal mbantu ngasilake mahkota, jembatan, lan inlay sing berkualitas kanthi garis margin sing luar biasa, uga bakal nambah umur dawa alat.

Bunder Karbon Kaya Intan (DLC)
Nilai super-dhuwur kanthi rega kompetitif
Kanca kanca nggunakake pabrik panggilingan berlian kanggo kabeh, lan dheweke takon alesan kanggo aku mandheg nggunakake bubar. Aku mung ngandhani, regane, bahan bahan hibrida bisa cocog karo sarat sampeyan kanggo pabrik zirconia kanthi biaya sing murah. kanggo panggilingan bahan alus? yaiku sepotong kue.

Resin Komposit, Keramik Hibrida
Vsmile nawakake alat alat hibrida (Emax / Logam)iku cocog kanggo tugas.

Alat panggilingan Vsmile sing kasedhiya kanggo dituku ing toko online aliexpress bakal ngasilake kualitas gaweyan lan umur dawa sing sampeyan goleki tanpa preduli bahan sing digunakake. Sampeyan bisa ngarepake asil sing luar biasa, lan nganti 10 kali luwih produktivitas saka saben set.



KONTAK US

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan