Kabeh Kategori

Pameran DAT Pameran Blok Zirconia Dental Thailand Thailand

Wektu: 2019-06-11 Komentar:19

Vsmile nawakake blok zirkonia gigi, panggilingan, bahan PEEK.

Kita ngarep-arep bisa ketemu karo sampeyan.


KONTAK US

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan