Kabeh Kategori

Mengeti Dina Childrens Juni lan Pengetan Vsmile

Wektu: 2020-06-09 Komentar:49

Mengeti Dina Childrens Juni lan Pengetan Vsmile

Juni pisanan yaiku Dina Childrens 'lan uga ulang taun Vsmile. Vsmile Ngrameke Dina sing apik ing kantor kanthi panganan enak karo bocah-bocah sing apik banget.






Kita Produsen Bahan CADCAM.

● Kita duwe ukuran blok Zirconia saka 10mm nganti 30mm

● Zirconia Multilayer lan Multilayer lan 3D Multilayer kasedhiya kabeh kasedhiya.

● PMMA WAX PEEK Kosong

● Paduan logam lan kosong Metal

● Pabrik penggilingan kanggo kabeh mesin

Yen sampeyan butuh apa-apa, hubungi kita kanthi gratis.



KONTAK US

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan