Kabeh Kategori

Kaluwihan Blok Zirconia Kontur Lengkap

Wektu: 2018-07-19 Komentar:28

Kategori bahan mahkota batin porselen:

1. Paduan nikel-kromium

2. Paduan titanium

3. Titanium murni

4. Logam larang (emas lan platinum, lsp)

5. Paduan kobalt-kromium

6. Keramik kaca

7. Alumina

8. Zirconia

Kauntungan saka blok zirconia Kontur Lengkap:

1. Ora ana garis ireng ing pinggir permen karet, ora ana polusi ing awak, ora ana abrit lan abuh saka permen karet.

2. Transmittance matched with real teeth, natural color, no "blue teeth" phenomenon under the light.

3. Kekuwatan kompresif bisa dibandhingake karo untu porselen logam.

4. Kompatibilitas bio.

5. Less molars, retaining the patient's dental tissue to a greater extent.

6. Ora ana blok ing sinar-x, ora ana pengaruh ing tengkorak sinar-X, CT, lan resonansi magnetik nuklir.

Kategori blok Zsmonia Dental Zirconia:

Blok Vsmile HappyZir zirconia kanggo Anterior

Blok Vsmile HappyZir zirconia kanggo Kontur Lengkap

Blok Vsmile HappyZir zirconia kanggo Ngatasi

Vsmile HappyZir zirconia Block Multilayer

Vsmile HappyZir zirconia Block Pre-shade

Vsmile HappyZir zirconia Blokir Putih




Penyunting: VSmile Co., ltd

info@dentalzirconiadisc.com


 

KONTAK US

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan