Kabeh Kategori

Pameran DUBAI AEEDC 2020

Wektu: 2020-02-26 Komentar:34

AEEDC ing Dubai 2020

Wayahe paling pas kanggo ketemu kabeh kanca lawas lan kanca anyar ing kana.

Vsmile Dumunung ing Hall Germay lan kita mesthi ndhukung pelanggan kanthi produk kualitas apik lan layanan cepet.

Kita minangka produsen blok Zirconia kanthi lengkap blok zironia, kulawarga blok zirkon kalebu:
 

HappyZir HT: 37% tembus, 1350 mpa kanggo ngatasi

HappyZir HST: 41% tembus, 1200mpa kanggo kontur lengkap

HappyZir UT: 49% tembus, 700mpa kanggo ngarep.
 
Cairan warna putih +, preshaded, Multilayer Shaded zirconia, alat panggilingan, PMMA lan WAX, PEEK,

Bahan-bahan CADCAM penggiling lsp kabeh kasedhiya.



KONTAK US

+ 86 15084896166/+ 98 912 295 2210

info@dentalzirconiadisc.com

Juxing, 8 # Lujing Road, Changsha, Hunan